jún
24

 Végre, at least, yes, yes, yes it's summer! :D Vagy talán mégsem? Lassan már fél hete folyamatosan esik az eső, ami a teljes életkedvemet elveszi.

 A vakációm kellemesen indult, ugyanis 90%os lett az angol érettségim, 33/33 pontos szóbelivel=-) A bizi jó lett, csak a kémia, fizika, biológia kettes rondított bele az összhatásba. Mentségemre legyen szólva, bioszból eléggé le voltam maradva mert amikor átmentem az új osztályomba akkor ők egészen másmilyen anyagot vettek. Kémiát pedig még az osztály éltanulói sem nagyon tudták hármasnál jobbra produkálni, ha egyszer úgy össze van tömörítve az anyag, hogy semmi összefüggést nem látunk két anyagrész között. Jövőre legalább nem lesz kémia, maximum biokémia bioszból:) De az biztosan jobbra fog sikerülni, mert eddig mindig jól teljesítettem ebből a tantárgyből és ez az elégséges eléggé szúrja a szemem. Fizikát meg egyszerűen lusta voltam tanulni, de az sokkal követhetőbb mint a kémia vagy a matek. Jövőre úgy tervezem, hogy emelt angolra és irodalomra fogok járni, az emelt angol érettségit pedig a második félévben fogom majd letenni. A mindennapjaim a lakás takarításával kezdődnek, utánna ebédre végzek, 2-re vagy 4-re pedig száguldok dolgozni a mekibe. Ma nem kellett bemennem, helyette viszont húzhatom pénteken végig a 8 órát lobbyban 14-22ig ˇ.ˇ" Bár a vendégtér takarítása még mindig pihentetőbb mint a kasszázás, és itt legalább annyi a dolgom, hogy "Viki, tessék, kismillió fertőtlenítőben pácolt rongy és tisztítószerek." és utamra küldenek :D Meglesz a NDSi-m készíteni fogok egy képes tutorialt arról, hogyan legyünk szívesen látott vendégek a McDonald'sban és hagyjuk a legkissebb disznóólat magunk után. Külön felhívom majd a figyelmet a használt tálcák elhelyezésére, ugyanis véleményem szerint egyes emberek nem veszik észre a használt tálca gyűjtő kocsikat, ahova egy lendületes mozdulattal be lehetne hajítani a hulladékot. Ezzel nem csak a lobbys néniknek és nekem lehetne segíteni, hanem annak is aki majd szeretne oda ülni. Nem hinném, hogy túl nagy erőfeszítés lenne ezt betartani. Bár az egy másik jelenség amikor a kedves vendég kiborít valamit véletlenül, szól érte, hogy kell-e valami kárt fizetnie, mire én meg odaérek a rongyokkal a vendég fejleszegve a bocsánatunkért esedezik, kezében a szalvétákkal amikkel septiben feltörölt. De édes, az ilyen aranymaszat vendégeknek fejenként adnék egy almáspitét:))) Azért ezt tényleg nem kell, ha baleset történik általában egy takarító 30 másodpercen belül kiér a helyszínre és eltünteti a nyomokat:)

Visszatérve a nyárra, a terveim közt szerepel néhány AMV készítése, a JLPT4-es anyagának elsajátítása valamint az, hogy visszafogyjak a tavalyi farmejeimbe (eddig ez a cél került a legközelebb a megvalósuláshoz), valamint, hogy felhalmozzak némi plusz pénzt, mert szülinapom után neki akarok állni spórolni az egyetemre. A közeljövőben írok majd egy postot az eddigi AMVimről, a Regios 1 szezonjának utolsó epizódjairól valamint egy RIMMEL termékáttekintést (már csak azért is mert Michelle Phan és a többi youtubeos videó túlságosan megihletett:D)

Most zárom soraimat, nemsokára ideje lesz nyugovóra térni.

~NortonGirl~

A bejegyzés trackback címe:

https://nortongirl.blog.hu/api/trackback/id/tr941206721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása